Centrum voor Jeugd en Gezin


Naar de schoolgids index


Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) is hét centrale punt voor vragen over opvoeden en opgroeien. Dat kunnen kleine en grote vragen zijn. Kinderen en jongeren tot 23 jaar, ouders, opvoeders en professionals kunnen er terecht voor informatie en advies. 
Of het nu gaat om een peuter die niet wil eten, een schoolgaand kind dat niet achter de computer vandaan te krijgen is of een puber waar geen woord meer uit komt. Het CJG is hét centrale punt waar u terecht kunt: makkelijk bereikbaar, deskundig, betrouwbaar en anoniem.
De gemeenten Horst aan de Maas en Venray zijn samen verantwoordelijk voor het CJG. Het CJG verbindt instellingen op het gebied van jeugd(gezondheids)zorg, om vragen of problemen snel en in samenhang aan te kunnen pakken. De CJG-consulenten zijn medewerkers van: GGD Limburg-Noord, Groene Kruis Jeugdgezondheidszorg, Synthese en MEE Noord en Midden Limburg.

www.mijncjg.nl
Voorkom dat kleine vragen grote problemen worden. Aarzel niet en neem contact op met het CJG. Dat kan via www.mijncjg.nl en info@mijncjg.nl of door te bellen naar 088 - 3300 600 (maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 11.00 uur). U kunt voor vragen en advies ook terecht bij de schoolmaatschappelijk werker van Synthese, partner van het CJG.


Download deze pagina Download de gehele schoolgids